Dagens marked krever at vi har en produksjonsavdeling som er allsidig og omstillingsdyktig. Vi klarer å omstille fabrikken for produksjon på svært kort tid. Som kunde kan du dra nytte av å kunne produsere produktet der det har blitt utviklet.
Fabrikken har en stor maskinpark egnet til produksjon av tynnplateprodukter og rør av metall og i tillegg en avdeling for overflatebehandling. Vi kan levere komplette produkter der det inngår andre materialer som plast, glass og tre fra våre kvalifiserte underleverandører.
Typisk i produksjonen er elementer i metall til interiør, deksler eller fasader til forbruker og industriprodukter. Vi produserer og leverer både små og store serier.

Les mer om hva som kan utføres i vår produksjonssal nedenfor:
Laserskjæring

Egner seg meget godt til å skjære i de aller fleste metaller. En rask og effektiv måte for å produsere store og små komponenter.

 Stansing

Vi har stansemaskiner med et stort utvalg av verktøy til å kunne utføre et mangfold av produkter, fra det enkleste til det mest kompliserte.

 Knekking

Erfarne platearbeidere med over 20 års erfaring innen bearbeiding av metall, jobber tett med utviklingsavdelingen for å følge opp ditt produkt.

Sveis

Vi har kvalifiserte og erfarne sveisere for utvikling av prototyper og seriekjøring. For større serier anvender vi sveiserobot.

 Overflatebehandling

Vi kan tilby våre kunder pulverlakkering av deres produkter i våre lokaler. Foliering av logo og silketrykk på elektriske skilt er en av flere ting vi får til.

Montering

Vår montasjeavdeling bygger fullt ferdige mekaniske enheter, elektronikkskap, dataskap, varslingsskap, racks for ulike installasjoner m.m. Monterer også ute hos kunde.